Om mig

Jag är 42 år och sedan 17 år bosatt i Stockholm. Jag är ledare, ultralöperska, mamma och mycket mera, men det är främst mamma rollen, löptjejen och mitt coachende ledareskap, som tar plats i livet just nu.

Jag är målinriktad, envis och har en stark drivkraft, när jag bestämmer mig för något. Jag är engagerad och ambitiös i mitt arbeta och min löpning, men tycker också mycket om att laga mat, dricka ett glas gott vin och bara vara.

Landslagslöpare på distansen 24-timmers löpning och Danmarks rekorthållare på 6 dagars löpning, med 613,6 km.

Jag bor i vår mysiga villa strax södra om Stockholm, med mina två fina barn. Älskar min trädgård och drömmar om egen äggproduktion och en stor köksträdgård med en mysig gammal vit soffa.

Jag började blogga för att jag var nyfiken, för att förbättra min svenska, inspirera och kanske påverka dig till komma igång med att motionera eller motionera mera.

Mycket nöje under tiden du läser.

Du är välkommen till att kontakta mig på dianakampe@gmail.com

IMG_8925

Annonser

2 thoughts on “Om mig

  1. Hej gumman!! Herre gud vad det var länge sen vi träffades! Visste inte att du bloggade men snubblade över den på facebook och nu har jag suttit och uppdaterat mig om ditt liv över en kopp kaffe 🙂

    Lille Isak sover på balkongen så jag passar på att slösurfa lite. Livet som mamma är verkligen en bergochdalbana men det vet du redan! Han är nu 8 veckor och vi ska till läkaren för första gången idag, hoppas allt är som det ska, men det tror jag att det är.
    Längtar tills han är lite större och jag fått lite mer koll på saker och ting, vi har inte fått några rutiner ännu och oftast känns det lite jobbigt att ge sig iväg någonstans för man inte vet om han kommer att gall-skrika hela tiden och det är jobbigt. Men jag inbillar mig att det blir bättre när han blivit lite äldre och då ska jag bli bättre på att ta mig lite längre hemifrån. Hoppas att vi kan träffas då!
    Ha det gott!
    Kram Pirjo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s