Idoler och wannabees!

Jag fascineras av de som kan hålla ut, de som gör bra saker, inspirera och har ett starkt psyke.

Mina all-time-high-idoler är, som de flesta vet, sedan många år Christer Olsson, som jag har haft förmån att lyssna på flera gångar och två gångar har jag blivit hembjudan till han och Carina, i deras underbara sommarhus i Skagen.

Har du inte läst hans bok är det på tid att du gör det. ”Vart är du på och vill du dit”. Boken som förändrade mycket i mitt liv, under 2011.

 

Skärmavbild 2013-11-14 kl. 08.26.50Beställ den här: http://www.bokus.com/bok/9789147089666/vart-ar-du-pa-vag-och-vill-du-dit/

 

 

 

 

Sedan började jag springa och fick genom en god vän kontakt med CoachMia. Jag fick bli hennes adept och hon blev min tränare. Då i december förra året förstod jag inte vad det skulle innebära, men det vet jag nu.

Mia har gjort allt jag drömmer om och det roliga är att jag inte vet om det när jag sätter upp mina mål, utan jag upptäcker det under resans gång. Jag har fått hänga med henne på träningar och till Österlen förra helgen. Jag lär mig så mycket och hon delar med sig och delar mina framgångar som jag har. Hennes förtjänst och min!

Att ha en förebild tror jag är bra och nödvändig för oss alla för att växa och utvecklas. Jag har många, på olika områden. Ja, jag är en wannarbe! Men det skäms jag inte för, utan jag ser det som några inspirera mig och jag inspirera andra.

Besök gärna CoachMias blog och ta den av hennes entusiasm och härliga sätt att skriva på. http://bloggaromtraning.se/marathonmia/

Och du… Vem inspirera du?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s