Midsommar anno 2011!

Midsommaren är över för i år. Vi har tillbringat två underbara dagar hos Cina och Thomas i Sörmland.

Dagarna börjades med silllunch, bad i poolen,  spel för barnen, midsommar stången fixades och restas, vi plockade blommor och ris. Dans runt stången anno 2011, med spotify som stöd för små grodorna och andra låter. Sedan en härlig och rolig grill kväll, som slutade med dans till den ljusa morgon. Kvällen avsludas med disk för hand kl 4 på morgonen. Trevlig och mysigt! Underbart!

Vi hade alla roligt. Det var flera killer i Fredriks ålder och en annan tjej, som Sofia pratade med och jag träff massor riktig trevliga nya människor. Fick till och med dansa tät, på ett sätt jag glömt bort man kunner göra. Så trygg man känner sig, så ont i nacken jag fick!

Ännu engång fick vi känna av värmen, glädjen av att ha underbara gode vänner. Generösa och fina vänner, som delar med sig av sitt hem och sina vänner…

Vi är lycklig lottade! TACK alla ni, som var där och gjorde denna makalösa svenska tradition till en minnesvärdig helg för oss.

TACK fina Cina och Thomas för er gästfrihet, för att ni är så snälla mot oss, för att ni bjudit in oss i ert liv!

Annonser

One thought on “Midsommar anno 2011!

  1. Såå rolig midsommar du och barnen är alltid välkomna. 2 dagar tog det innan jag återhämtade mig men det kan också beror på allt vi gjorde dagarna innan. En vecka kvar på semestern och jag vill inte lämna denna underbara plats. Igår cyklade vi till Thomas föräldrar för första gången…det blir nog en cykel tur idag igen. För att ha bott här i över 5 år så är vi pinsamt dåliga på vår omgivning.
    Thomas hälsar, kram Cina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s