Sämst i HTK… men det är ok!

Kristina, är min nya tenniskompis. Hon är helt underbar och vi fick jättebra kontakt från början. Hon har glimtat i ögat, är glad och har lite sämre kondis än jag. Jag gillar henne skarpt! Vi har bestämt att vi skall börja powerwalka tillsammans, då kanske man kommer iväg oftare… NOT!

Nu är vi ju nybörjare, med allt vad det innebär… stackars vår tränare Classe, som verkligen försöker med oss. Vi fick till och med beröm en dag, snällt och helt utan anledning! Tur att det finns två killar också, de gör ifrån sig lite bättre än vi.

Vi spelar söndag kväll 22.00. Vi kom redan första dagen överens om, att tiden och val av veckodag är straffat för att vara sämst i HTK. Och det är välförtjänt, för vi är verkligen sämst!

Hahaha… Kristina! Nu skall vi fokusera på bollen, höger fot fram, sträck armen! Göra som Classe säger… Vi fixar nog detta också, men kanske inte i 2010. Kul att träffa dig och det känns tryggt, att du är nästen lika dålig som jag.

Annonser

One thought on “Sämst i HTK… men det är ok!

  1. Vad är det du gillar bäst med din tenniskompis – att hon har glimten i ögat? För att hon är glad? Eller för att hon har sämre kondis än du? Ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s