En stark tjej, med en utmaning framför sig…

Fick idag en mejl från en gammal kollega. En riktig supertjej! Duktig, snabb, hon var en förebild för oss andra i gruppen! Nu var det länga sen vi jobbade ihop. Men vi hörs fortfarande emellanåt.

Nu har hon äntligen fått en dotter, sitt första barn! Jag är helt säker på, att hon blir en makalös mamma! Tyvärr kom Klara allt för tidig och väger bara strax under kilot. Jätteliten är hon på bilden, bredvid sin mamma!

Kära kära vän! Jag tänker på er alla 3! Tur att du är en stark och modig tjej, som vi alla beundrar. Om någon kommer klara veckorna som kommer, så är det dig!

Varm varm kram och massor tanker till er!

Annonser

One thought on “En stark tjej, med en utmaning framför sig…

 1. Hej Diana,
  Vad rart du skrivit om mig i din blogg 🙂
  Tänk vad tiden gått fort! Klara växer o frodas o mår jättebra idag. Vägde henne senast 21 december o då vägde hon 2510 gram o var 47 cm lång. Min stora tjej! Vi hade 7 jobbiga veckor på sjukhus o sedan 3 veckor med hemsjukvård innan vi skrevs ut från sjukhuset. Det är såå skönt att det är över nu!
  Hennes far väntar nu på att hon ska bli så stor så att han kan spela fotboll med henne men det lär väl ta ett tag till ha ha ha….
  Hoppas du har haft en riktigt god jul med din familj. Önskar dig nu ett riktigt gott 2011 o hoppas att vi kan ses lite mer då!
  Stor kram från Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s